top of page

Розвиток самозайнятості у птахівництві в громадах Сумської області


Проєкт «Розвиток самозайнятості у птахівництві в громадах Сумської області» продовжується, і нам дуже приємно, що його учасники залишають багато відгуків, як в чаті, так і особисто. Ваші добрі слова дуже підтримують нас та надають натхнення!


Пані Олена, учасниця проєкту, написала нам: «В цей нелегкий час людям потрібна хоч маленька краплинка доброти та турботи і тому надана допомога є безцінною. Лекції були інформативними та дуже корисними, а отримання наборів у Тростянецькій громаді пройшло швидко та організовано завдяки злагодженості всієї команди. Дякуємо ВАМ добрі люди-спонсори, організатори та всім, хто задіяний у даному проекті. Миру, процвітання, невичерпної енергії, Божого благословення на нові добрі справи. Нехай добро повернеться ВАМ сторицею».


Дякуємо, шановні учасники, за ваші добрі відгуки. Разом переможемо та відбудуємось. Бажаємо всім успіхів в вирощуванні курчат та щастя вашим родинам!

Проєкт впроваджується за сприяння Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації. Фінансову підтримку надає благодійна організація Veterinarians without Borders «Ветеринари без кордонів / Vétérinaires sans frontières – Канада».

19 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page