top of page

Розвиток самозайнятості у птахівництві в громадах Сумської області


птахівництво

У нас чудові новини: мешканці Охтирської та Тростянецької громад Cумщини першими отримали безкоштовні набори для вирощування курчат за проєктом «Розвиток самозайнятості у птахівництві в громадах Сумської області», який реалізується нашою громадською організацією



Дякуємо нашому партнеру Перший Сумський гуманітарний штаб за допомогу у видачі наборів!


Цей проєкт - не просто підтримка селян, щоб вони змогли виростити цих курчат та нагодувати свої родини. Наша мета - створити стійку мережу самозайнятих осіб у Сумській області, розвинувши птахівництво за допомогою освітніх програм.

проект птахівництво

Проєкт розповсюджується на 5 територіальних громад в Сумській області: відібрані за

допомогою тестів та інших параметрів проєкту 500 домогосподарств отримують набори для вирощування курчат, в складі яких: 30 курчат-бройлерів, ветеринарні препарати, обладнання для годівлі курчат, стартовий комбікорм та біологічно активні добавки.


Богдан Мосунов, голова ГО «Бізнес-асоціація «4Бізнес», очільник Сумської Ради Підприємців, розповів: «Ми започаткували цей проєкт спільно із нашим партнером, Міжрегіональним Союзом птахівників та кормовирбників України, з метою надання підтримки мешканцям громад, які найбільше постраждали від російської агресії. При відборі учасників перевагу мають домогосподарства вразливих груп населення, що дозволяє спрямовувати допомогу тим, хто найбільше цього потребує. Ми маємо надію, що надалі вони зможуть започаткувати власні бізнеси в галузі птахівництва, і забезпечувати свої родини на постійній основі».


Детальніше читайте в наших наступних публікаціях!

Організатор проєкту - ГО "Бізнес асоціація "4Бізнес" (Суми). Партнер проєкту - ГС "Міжрегіональний союз птахівників та кормовиробників України" Проєкт впроваджується за сприяння Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації.

Фінансову підтримку надає благодійна організація Veterinarians without Borders «Ветеринари без кордонів / Vétérinaires sans frontières – Канада».




самозайнятість

стартап

стартап

стартап

70 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page