top of page
  • avstrykun

Тростянецька громада Сумщини розробила план заходів для поліпшення бізнес-середовища


У місті Тростянець Сумської області БА «4 Бізнес» провела тренінг «Діалог або партнерство між державним та приватним сектором. Розробка спільних програм націлених на розвиток бізнес-потенціалу громади».  На заході були присутні представники бізнесу та місцевого самоврядування Тростянця.

 

Тренінг організовано за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії.

 

Мета тренінгу: підвищення обізнаності та формування вмінь щодо ефективної взаємодії бізнесу та органів місцевого самоврядування.

 

Учасники тренінгу обговорили сучасні практики партнерства влади та бізнесу, визначали фактори успішної комунікації, якою може бути їх ідеальна взаємодія та що для цього робити, вчилися застосовувати сучасні методи вирішення проблемних питань тощо.

 

Ія Дегтярьова, тренер проєкту, відмітила: «Важливими результатами тренінгу були не лише розвинуті знання та вміння учасників, а й досягнуті конкретні домовленості про спільну реалізацію місцевим бізнесом та владою соціальних проєктів та участь бізнесу у формуванні місцевої економічної політики. Хочу звернути увагу, що у Тростянці, крім підходів і методів розвитку взаємодії місцевої влади і бізнесу, визначили перелік конкретних заходів, впровадження яких позитивно впливатиме на бізнес-середовище».

 




В своїх відгуках за підсумками  тренінгу усі учасники відмітили, що їм особливо сподобались від час заходу:

- робота в команді;

- досвідченість спікера та вміння доступно донести інформацію до кожного учасника;

- аналіз реальних практичних кейсів Тростянецької громади та пошук конкретних рішень.

 

Проєкт продовжується, працюємо й надалі спільно на благо громад Сумщини: все буде Україна!

 


Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.


Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

7 переглядів0 коментарів
bottom of page