top of page
  • avstrykun

Грантовий посібник «Мій перший успішний проєкт» розроблено БА «4Бізнес»


Експерти ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» розробили грантовий посібник «Мій перший успішний проєкт» за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії.


Богдан Мосунов, голова БА «4Бізнес», розповів: «Грантовий посібник «Мій перший успішний проєкт» був створений на основі реального досвіду та успішних практик підприємців, які навчались, розробляли та подавали грантодавцям свої бізнес-проєкти. Цей посібник — дорожня карта, яка допоможе створити ще більше нових проєктів, здатних отримати підтримку від донорів. Перший наклад примірників посібника отримали учасники форуму «Економічне відновлення регіону», який нещодавно відбувся у місті Суми. Також ми надаємо грантовий посібник членам нашої бізнес-асоціації. Долучайтесь до спільноти «4Бізнес»!»


Авторами посібника стали:

·  Олексій Літвінов, генеральний директор  ГО «Інститут Громадської Експертизи» (м.Дніпро).

·  Богдан Мосунов, голова БА «4Бізнес».

·  Олександр Дмитренко, заступник голови БА «4Бізнес».


Олексій Літвінов зазначив: «Результати навчального курсу з написання грантових заявок, який було організовано в рамках проєкту на базі матеріалів посібника, вражаючі: з 80 підготовлених заявок – 42 отримали підтримку, це більше 50%! Один із тренінгів, на якому було 30 учасників, дав наступний результат: з 25 підготовлених проєктів - 22 отримали фінансування! Це доводить, що навіть найскладніші виклики можуть перетворитися на нові можливості».


Дякуємо Фонду «Партнерство за сильну Україну» за підтримку українського бізнесу. Підприємці Сумщини отримали не просто гранти, це реальна інвестиція в економічне відновлення всього регіону та економіки України. Сильні підприємці творять сильні громади, сильні громади – сильну країну!

 



Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

 

Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

 

16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page