top of page
avstrykun

Як розпізнати небезпечні предмети дізнались мешканці Боромлянської ТГ


Центр бізнес консультування Сумської області, створений БА «4Бізнес» за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID, організував 19 вересня тренінг з мінної безпеки для мешканців Боромлянської територіальної громади.


В заході взяли участь дорослі та діти віком від 6 до 18 років. Тренінг провів професійний інструктор із багаторічним досвідом.


Мешканцям громади продемонстрували реалістичні макети мін та вибухонебезпечних предметів. Також вони на практиці відпрацювали правила поведінки при знаходженні небезпечного предмету, що особливо важливо для дітей.


Для дорослих учасників безцінним був досвід розпізнавання небезпечних предметів при обробітку землі чи випадковому їх знаходженню на невідомих територіях.



Також на цій зустрічі учасники заповнили перелік потреб щодо індивідуальних консультацій в рамках проєкту, дізналися про напрямки навчання й можливості, що надаються в рамках проєкту. Нагадуємо, що тренінг спрямований на зміцнення стійкості господарств громади та передбачає три непрофільні заходи, та низку заходів щодо розвитку господарської діяльності.


Координати Центру бізнес консультування для організаційних питань: (066) 290-49-42.

 

Даний проєкт став можливим завдяки значній підтримці американського народу через Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Відповідальність за зміст публікації лежить на БА «4Бізнес» і не обов'язково відображає погляди USAID (BHA) або уряду США.

29 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page