top of page

Діалог влади та бізнесу стає більш ефективним в сумських громадах


20 червня 2024 року в Охтирці за участі представників БА «4Бізнес» офіційно запрацював комунікаційний майданчик влади та бізнесу.


Ідея виникла на тренінгу, який було організовано БА «4Бізнес» за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії.

У рамках тренінгу представники бізнесу міста мали можливість обговорити питання співпраці з владою та поділитися своїми думками та пропозиціями. Перші результати не змусили себе чекати. Від бізнесу надійшов зворотний зв'язок про відсутність комунікацій, і спільно були напрацьовані шляхи для покращення співпраці, зокрема реалізація спільних проєктів та допомога в участі у грантових конкурсах.


Одним з перших результатів стало створення Охтирською міською радою спеціального телеграм-каналу для об'єднання підприємців громади та розповсюдження інформації про різноманітні конкурси, грантові програми та інші важливі новини. Телеграм-канал також служитиме платформою для обговорення спільних розвиткових і соціальних проєктів.


Посилання на канал: https://web.telegram.org/k/#@AsociaciyaBiznessuOhturka

Планується, що надалі цей комунікаційний майданчик буде інтегрований на платформу ЕПКО — «Е-платформа комунікації з Охтирською міською радою». Ця платформа вже стала важливим інструментом для вирішення нагальних питань мешканців громади, зокрема у питаннях пошкодженого майна.


Також підприємці громади можуть звернутись для отримання додаткової інформації:

🔹 відділу проєктного менеджменту, грантової діяльності та міжнародної співпраці;

🔹 відділу розвитку підприємництва, споживчого ринку та захисту прав споживачів управління фінансів та економіки.


Богдан Мосунов, голова ГО «БА «4Бізнес»,  зазначив: «Ми раді, що наш тренінг на тему діалогу та партнерства між державним та приватним сектором, підтриманий фондом «Партнерство за сильну Україну», отримав своє продовження. Розроблені спільні програми, націлені на розвиток бізнес потенціалу громади, починають втілюватися у життя. Це дуже важливий крок місцевої влади для відновлення та адаптації місцевих підприємств, так тримати!»


Разом створюємо сприятливі умови для розвитку бізнесу та покращення життя громад!


 

Проєкт здійснюється за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю БА «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

 

Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Естонії. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.



 

44 перегляди0 коментарів
bottom of page