top of page

8 серпня інформаційна онлайн-сесія від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Також представники Програми будуть відповідати на питання, задані під час трансляції. Посилання на трансляцію надійде на електронну адресу, вказану у формі, напередодні онлайн-сесії.

8 серпня о 12:00 Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» проводить інформаційну онлайн-сесію, на якій зможете отримати відповіді на питання стосовно нового проєкту з підтримки енергетичної незалежності бізнесу.  ✍️ Заповнюйте форму та задавайте питання заздалегідь: https://forms.gle/kZGTTPYQi81RVGdJ8 


Деталі щодо проєкту

Проєкт передбачає закупівлю газопоршневих когенераційних установок з потужністю від 500 до 1500 КВт для середніх та великих українських компаній. Це мініелектростанції, які одночасно забезпечують виробництво електроенергії та тепла та допоможуть виробникам не зупиняти роботу під час відключень. 

Для закупівлі когенераційних установок буде відібрано до 15 компаній

Учасниками проєкту можуть стати українські підприємства, які мають річну виручку від 10 мільйонів доларів та належать до переробної галузі промисловості, а саме: 

  • Харчової промисловості та суміжних з нею галузей 

  • Виробництва будівельних матеріалів та інших матеріалів для відновлення та відбудови (вікна, двері, металоконструкції, т.і.)

  • Машинобудування (включаючи металообробку) 

Деталі та подача заявки: https://chemonics.submittable.com/submit/301819/11-0 

Оскільки Програма забезпечує лише закупівлю когенераційної установки, обрані компанії мають самостійно покрити витрати, необхідні для встановлення обладнання та підготувати всю дозвільну документацію. 


9 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page